Ngjela: Nëse shpërndan Parlamentin, Metën e pret burgu përjetë - YouTube

"Kjo jave" me Nisida Tufen ne News24 - 15 qershor, 2019I ftuar në studion e emisionit ‘Kjo Javë’ me Nisida Tufën, avokat Spartak Ngjela komentoi krizën politike në vend, si edhe situatën e krijuar pas anulimit të zgjedhjeve të 30 qershorit, me dekret nga Presidenti Ilir Meta.“Ky s’është legjimit, Hoxha nxori ilegjitim gjithë parlamentet e Perëndëmit. Se vendos Presidenca është apo jo legjitim, opinion mund të japë, është një organ gjyqësor që mund të thotë është i paligjshëm. Gjithë ekipi i politikës ndërkombëtare tha do vinë zëvendësuesit, dhe ata erdhën. A ndodhin këto në Botë, sigurisht që ndodhin. E vetmja gjë që duhet të pyesim është cili është ligji që është shkelur.” u shpreh Ngjela.Sa i përket kërkesës që kreu i shtetit bëri pranë KQZ lidhur me numrin e deputetëve në parlament si edhe zërat e mundshëm për shpërndarje të parlamentit nga Presidenti, Ngjela bëri deklaratën e fortë ndërsa tha se e pret burgimi i përjetshëm nëse e ndërrmerr një veprim të tillë.“Nëse do të shkarkohet le ta lërë me kaq, nëso të dënohet me burgim të përjetshëm le të vazhdojë nuk ka asnjë pikë në kushtetutë të shpërndajë parlamentin, pervec dy rasteve. Nëse bën një dekret jashtë kompetencave quhet i pavlefshëm dhe nuk e shqyrton askush.” -u shpreh NgjelaNgjela komentoi edhe nismën e ndërmarrë nga PS, për shkarkimin e Presidentit, si edhe procedurën në lidhje me rastin:“35 deputetë duhet të paraqesin kërkesën për shkarkim, parlamenti ia drejton komisionit te ligjeve i cili thërret Presidentin dhe e merr në pyetje, parlamenti mblidhet dhe thërret presidentin në dëgjesë më pas formulon një komision hetimor parlamentar, i cili zgjat deri në 3 muaj dhe thërret Presidentin sa herë të dojë. Komisioni i kthen raportin Kuvendit, i cili e voton me 94 vota. Më pas i shkon gjykatës kushtetuese për verifikim. Nuk ka njeri t’i rezistojë këtij kalvari. Niksoni dha dorëheqjen. Është tre muaj kalvar. Deri sa të vijë votimi në Parlament, Meta është President”- theksoi Ngjela.

easy feasy life

To easeeeeeeeeeeeey

JK

Ok who is hat panda and i didn't see tyler use his wepon

Niel Antony

4:00 I can feel it in my balls :)

the ruby warcraft

Can you put gallium in liquid nitrogen

deathrokiller

WAT? WOT!???????????????????

Stephen Cannon

How long have you been on youtube

Vickie Moberg

DUDE THIS WAS PERFECT Dude.Perfect

Sean Berno

I mean film at the park

Vrana :D

0:12 the mig 21 never die🙌

brobro34343

In Spectre he bangs a chick who just came from her husbands funeral.

dennis3441

sry my brother spilled jam there and it was sticky.

Are you Serious

Those shoes are clean

limjimin.lovely

ATEEZ ROTY

Phoenix Force

Starbucks... The place for overpriced coffee.

Francisco César

what is the suit at 0:41 ? btw  never saw soo much easter eggs in one game ( theres still a ton that you didint found like the signs who say  random sentences like "do a barrel rool"

Ben Park Hughes

That guy like happy Gilmore, all he has to do is the run-up

Victor Pion

the fuck the game award moment idu..

Troll XxnetoxX

Al ver los años en q salió cada película me hace sentir viejo y además me traen grandes recuerdos 😿

ItzKzdoodlez 1216

I’m an Introvert, youtuber, and a loyal friend to 5. And I could listen to my music for a whole month without going into any business, and don’t talk much.

Gacha Mystique

My mum had an emergency

Catsle

Love the reference to the John Oliver show at the end. XD

Asher coolguy

Just block him

Expertly Government: NANI

Cold Void

Comments

Lil Al

Nice song

ULTRA GAMEING

I Like banda

Kavy

keep doing new video game easter eggs like fallout 4

Ethan Ty

Awsome Video, Love the Content!

Edo Bado

Wonderful

Mypetshop1

The boyfriend walks in “who-who are you?””

Itzz Denixa

This reminds me of my dad...

Bruno Bar

hey

Miles Thomas

2056

Bman L

I guess you're a CinemaSins fan as well?

Jolteon strikes

My sister awhile ago gave birth and the story of how she went in labor was this. In literacy class my last one of the day I got an email on my school chrome book from my dad that I was going to be picked to get a glue shot before the baby was born. (but we had no idea she was gonna go in labore that same day) I wasn’t happy about having my parents pick me up from school cause wanted to go on the bus to see a friend. It was time to get my things in the hall but I got to see him in the hall so that was good but my parents didn’t know that so they thought I would be mad. When I got in the car I saw Some fruit snacks and cheez-its in the seat next to me. It was much later now and my parents desired to go gamboling. before they went my dad gave my sister some of the fruit snacks because they were sugary and they would make her baby move around a maybe break her water. And tee were joking around that her water would break when they left cause life.

Maliax ~ 2.0 ~

Oh !! The Pterodactyl was what I saw flying yesterday! HAHA

   

Nested Menu

Main